perjantai 1. elokuuta 2014

Hääpukuja, morsiusneidon pukuja ja vinkkejä






Vinkkejä hääpukuihin liittyen. Valkoinen hääpuku vai sittenkin jotain muuta? lyhyt vai pitkä puku? leveä vai kapea helma? pitsiä vai sifonkia? rusetti vai röyhelöhelma? olkaimet vai olkaimeton malli? hihat vai ei? Sinä päätät, vaihtoehtoja on lukuisia. Hääpuvun ei aina tarvitse olla valkoinen. Zazabellan sivuilta löytää myös todella kauniita hääpukuja. Mutta iltapuvuista löytyy myös värikkäitä versioita, jos tahdot värikkään puvun hääpuvuksi tai morsiusneidoille ja puvut ovat juuri nyt alennuksessa. Toki muitakin vaihtoehtoja on, jos haluat monikäyttöisen puvun jota voit käyttää myös vaikkapa kesämekkona jatkossa niin osta silloin lyhyempi mekkoversio tai mekko joka ei ole liian koristeellinen niin silloin se käy myös maximekosta. Tai toki pitkääkin häämekkoa voi lyhentää, näin ollen häämekolle on käyttöä vielä häiden jälkeenkin. 

Hanki pitsineuletakki jos et ole varma haluatko hihallisen hääpuvun vai et, katso esimerkkikuva täältä.Myös ebaysta voit löytää unelmiesi hääpuvun edullisesti. Lovebirds käytettyjä hääpukuja edullisesti. Jos sinua jäi kiinnostamaan Polyvore.comissa tekemäni kuvan hääpuku löydät sen  tältä sivulta. Kuvan laukun löydät täältä. Ja kuvan Sormus Bulgari. Upea sininen yksiolkaiminen maximekko koristekivillä löytyy täältä. Kelpaisi juu. Ja pinkki maximekko löytyy täältä.

Huom. jos jokin kuvien tuotteista jää kiinnostamaan, niin kysy toki kommentilla jos et meinaa löytää etsimääsi. Pyrin aina laittamaan kaikkien pukujen tiedot näkyviin.


1 kommentti:

  1. Heippa, Olen miettinyt villatakin ostamista talvihäihin, mutta sopivaa ei ole vielä tullut vastaan. Mietin, että se voisi olla kietaisutakki ja väritykseltään vaalea tai harmaa. Vinkkaile sopiavia, jos satut törmäämään :)

    VastaaPoista