maanantai 18. elokuuta 2014

Tunnelmalliset häät kirsikankukkapuistossa



Miltä kuulostaisivat häät ja häävalokuvat kauniin lumoavassa kirsikankukkapuistossa? Tunnelmalliset kirsikankukat sopivat paremmin kuin hyvin häihin ja ovat persoonallisia ikuisten ruusujen lisäksi. Tätä varten ei välttämättä tarvitse lähteä Japaniin asti, mutta häät on pidettävä keväällä kun kirsikankukkapuut kukkivat vain hetken aikaa. Kirsikankukkapuiston voi valita myös häämatkakohteeksi ja hääkuvaukseen, kuvista tulee taatusti ikimuistoiset. Esimerkiksi Helsingin Roihuvuoresta löytyy kirsikkapuisto, lisätietoa. Jos sen sijaan haluat suunnata hieman pidemmälle niin Tukholmasta löytyy Kungsträdgården. Sijainti Tukholman keskustassa ja puiston kahvilat tekevät paikasta yhden Tukholman suosituimmista. Muita: Lontoon Kew Gardens. Sisäänpääsy maksaa noin 12 puntaa, tai vuosikortti 72 puntaa. Kuvia puutarhasta. Ja paikkaideoita.  Lisätietoa sijainnista ja saapumisohjeet. Pariisin Albert Kahn museo ja puutarha. Japanissa kirsikkapuiden kukinta-aika on maaliskuussa, Suomessa toukokuussa, Pariisissa huhtikuussa.



Kuvat tehty polyvore.comissa.  Hääpuku Zuhair Murad.


A successful marriage requires falling in love many times, always with the same person. 
- Mignon McLaughlin

The beauty of a woman must be seen from in her eyes, because that is the doorway to her heart, the place where love resides. 
- Audrey Hepburn

The secret of a happy marriage is finding the right person. You know they're right if you love to be with them all the time. 
- Julia Child



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti